• Edisonstraat 12 - Oud-Beijerland
  • 0186 633 666

Disneyland Paris

De schoolreis Disneyland Parijs is een onvergetelijk dag. Je kijkt je ogen uit, geniet van shows, knuffelt met bekende cartoonkarakters en gilt de longen uit je lijf in sensationele attracties. Om bij te komen neem je een snelle hap in één van de themarestaurants of ga je shoppen in één de vele leuke winkeltjes. De schoolreis duurt een dagje en je kunt kiezen uit één van de twee themaparken.

Disneyland® Park
Dit is het park waar je oog in oog komt te staan met niemand minder dan Mickey Mouse of Donald Duck. Alles is ingericht naar thema’s van Disneyfilms. Meer informatie over dit park.

Walt Disney Studios® Park
Kies je voor de Walt Disney Studios® dan kies je voor film en showbusiness. De attracties in dit park zijn gebaseerd op films en entertainment. Meer informatie over dit park.

Wat je ook kiest, een schoolreis Disneyland Parijs met jouw klasgenoten is altijd een beleving! Kom met je klasgenoten naar Disneyland Parijs en ervaar de magie.

Tijden Schoolreis Disneyland Parijs
03.00 uur – Vertrek vanaf school (pauze onderweg).
09.30 uur – Aankomst Disneyland Parijs.
19.30 uur – Weer naar huis.
02.00 uur – Aankomst school.

Uiteraard kunnen tijden verschillen door bijvoorbeeld drukte op de weg of andere onvoorziene omstandigheden.

Prijs

Vanaf € 62,50 per leerling bij minimaal 90 leerlingen. Prijzen zijn inclusief vervoer en toegangstickets. Gaat u met minder leerlingen? Vraag ons naar de tarieven.

Gratis begeleiding (vanaf 90 personen)
– per 10 leerlingen tot 17 jaar – 1 begeleider gratis
– per 20 leerlingen 18 – 25 jaar – 1 begeleider gratis

Website

Ook als vereniging kun je een dagje naar Disneyland Parijs of één van de andere pretparken op deze website boeken.