• Edisonstraat 12 - Oud-Beijerland
  • 0186 633 666

Boek de leukste dagtochten

Wilt u er een dagje met een groep, vereniging of bedrijf tussenuit? Wij organiseren al jaren met veel plezier dagtochten voor groepen.

Door onze ruime ervaring kennen wij alle leuke plekjes in Nederland, fijne restaurants en bijzondere rondleidingen of excursies. Wij zijn in staat om een dagje (of een uitje van een dagdeel) uit voor u te organiseren dat precies past bij de wensen van uw groep. Of dat nu een actief programma op het strand is of juist een uitgebreid bezoek aan het museum, wij regelen uw dagje uit graag tot in de puntjes voor u. Uiteraard kunnen wij ook alles voor u regelen als u zelf al een idee of programma heeft voor uw dagtocht.

Dagtochten op maat
Wij kunnen een dagtocht voor u op maat verzorgen. U vertelt ons hoe groot de groep is, wat uw budget is en wat u leuk lijkt om te doen. Wij gaan dan aan de slag om een leuke dagtocht voor u uit te werken. Uiteraard is dat vrijblijvend. Vindt u ons idee leuk? Dan werken we alles voor u uit. Zo heeft u een leuke onbezorgde dag uit zonder zelf alles te moeten regelen. Weten wat wij voor u kunnen doen? Bel ons op 0186 633 666.

Meer informatie
Wilt u graag een onbezorgd en verrassend dagje uit? Neem dan contact met ons op.